4.9.06

Primera setmana als USA!!!

Gràcies a ments més avançades que la meva he pogut -per fí- posar un badge en el post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gracias Pablo! - Cosa que intentava fer des d'abans de marxar de Barcelona-.

En l'anterior post us deixava amb l'ai al cor sobre la nostra accidentada arribada als USA....bé passades ja tres setmanes i dos dies us haig de dir que les coses només han anat cap a millor! Es fa dificil explicar amb detall tot el que hem viscut el diego i jo aquests dies. Però aquest post va en honor de la nostra primera setmana als USA, en la qual, a pesar de no tenir maletes (aquesta és la desgraciada continuació del post anterior) vam viure moments inoblidables!!!






Falten molts comentaris a les fotos. M'agradaria poder explicar a cada una un milió de coses, però ja he començat el curs, i tinc com dos tonelades de lectures per fer!!! així que de moment espero que les imatges valguin per 1000 paraules ;) siau!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

GENIAL¡¡¡

Es una muy buena idea, mostrar con fotos parte de la ruta de lo que han hecho...

Os veo felices... y me alegra montones...

La Marce

Jottunheim dijo...

Hola!!

Encantat de rebre notícies vostres satisfactòries i alegres.

A seguir disfrutant del que us ofereix aquesta terra llunyana i diferent!!

Abraçades i petons!!

Anónimo dijo...

no va!! BWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

idp dijo...

no va???? te refieres al badge? yo lo he provado con explorer i con mozilla y me funciona. Puede que tengas bloqueados los pop-ups?'creo que si clickas la foto te sale la posibilidad de entrar en fickr y ver todas las fotos. un saludo!!!!!