14.1.07

December in USA. Part II

El desembre, i part del gener, ha estat un període estrany aquí a les Califòrnies. Després de l'estrès del semestre, els primers dies de vacances van ser genials. Amb el Diego i la resta d'amics vam fer forces escapades i vam passejar moltíssim per racons que encara no havíem vist! El nadal fora de casa (la de Barcelona) ha estat estrany, gairebé com si no hagués estat nadal, però divertit! El 24 vam anar a escoltar gospel al Slims, una sala super xula de San Francisco on ens ho vam passar en gran! El grup Oakland Interfaith Gospel Choir és molt de Califòrnia: interracial, multicultural i tot plegat! Va ser una festa i realment ens ho vam passar molt bé.

El dia de nadal va començar amb una skypejada amb tota, tooooota, la meva familia que estaven reunits a casa la meva mare i va ser molt divertit. Especialment el Juan, casi com un avi, que com no hi sentia massa bé no parava de dir "Per mi poden dir el que vulguin: com no els sento!" jejeje: pura familia en acció!. Després amb el nen vam anar a passar el dia fora: dinar de nadal a la platja de Monterey lluitant contra les gavines que es volien menjar el nostre picnic. Monterey està en una bahia molt gran, davant de Santa Cruz. El paisatge un cop t'apropes és força curiós, molt salí, amb algunes dunes al costat de la platja. Després el poble no va tenir res d'especial. La part que vam veure ens va semblar molt turística. Això sí, per ser el dia de nadal hi havia un munt de gent pel carrer!


Després vam dirigir-nos cap a Big Sur, i aquí sí que ens vam quedar impressionats. De fet, crec que és un dels llocs més macos i màgics on he estat mai. No vam tenir temps de veure'l com cal, donat que ara es fa fosc molt d'hora. Peró algunes imatges han quedat gravades a la meva retina i segur que tornarem.


Ens van quedar pendents els parcs naturals cap a l'interior. Hi ha un munt de cabins, campings i llocs on estar per tal de planejar un viatge ple d'excursionetes interessants...potser en el recés del març...ja ho veurem!

Després va venir el notición i el dia 27 de decembre el Diego va començar a treballar a Cupertino! Wow! Tant temps parlant de Silicon Valley, sempre com algo llunyà i ara està al mig del meollo, li haurieu de veure la cara: està exultant! jeje i és que tot, TOT, passa a Silicon Valley...


Lo unic és que aleshores les nostres vacances together es van escurçar una mica, i em quedaven 15 dies de vacances però sense ell...:( ...tot sigui per la causa!!!!!! i quina causa! :P

Bé, ara que he tornat demà us postejo una mica més!

9 comentarios:

miq dijo...

felicitats per aquestes vacancetes passades a Califòrnia, i per la feina del Diego. Això de Big Sur pinta molt i molt bé: ens ho haurem d'apuntar.
petons,
-miq

idp dijo...

sisisisi a veure si et passes per la zona i fem una visiteta plegats! Una abraçada ben forta!

GatitoBonito dijo...

Quina embeja de vacances!!!!!!!!!

Yo tero! Yo tero! Yo tero!

GatitoBonito

P.D.: per cert, feliç any nou!!!!!!

Pedro dijo...

Quina cara de felicitat que posa el Diego! XD

Anónimo dijo...

Hola Irenka, sóc l'Aina. Des que veu marxar que segueixo la vostra aventura i encara no havia escrit res... avui tenia un moment de tranquilitat i aprofito. Has d'enviar més informació de la feina que fas que les mares hi estem molt interessades!!! www.fotolog.com/bealperez
aquí podràs veure fotos de la família andorrana.

Bon 2007 per tu i pel diego!

Petons,

Aina.

JN dijo...

OSTRES !!!!!

Això si que són bones notícies!!!!

MOLTES FELICITATS A TOTS DOS!!!! Déu ser la hóstia d'exciting, no?

Una abraçada des de aquestes terres llunyanes!!!!!

Montse & Jordi

idp dijo...

Eep Aina quina il·lusió més gran que escriguis!!!!! la teva família és preciosa!!! i feu cara de felicitat! Ja dedicaré algun post al tema d'estudi...de fet ja és raro que no ho hagi fet!

Hola Jordi!!!!! a veure si t'estires i m'escrius un bon mail perque m'enteri de com et van les coses!!!! Trobo a faltar els cafés!!!!! Una abraçada!!!!!

santino dijo...

enhorabuena diego, y feliz año nuevo pa los dos. abrazos mildoscientos.

Anónimo dijo...

Irenkilla, que fa dies que intento trobar-te per l'skype y no te encuentro. Tot bé? Un petonàs i espero que fins aviat!