9.3.08

Elecciones (literalmente).

Update a les 3:00p, (USA time): qui punyetes són aquests 9.080.898 millions de persones que voten al PP???? no entenc res...

update a les 2:40pm (USA time): Amb el 84% dels vots escrutats ...no entenc a Espanya...jo dec ser d'un altre planeta...

6 comentarios:

nimzoblitz dijo...

Doncs són els que els voten sempre, els mateixos que els van votar els darrers comicis i després de totes les mentides que van arribar a dir... però bé, són insuficients; es tornen a quedar fora! :)

La gran llàstima és que IU/ICV amb quasi bé 1000000 de vots, només tingui 2 representants... i el darrer ens l'acaben de prendre els del PP... maleït sia!!

I és que la llei d'Hont és una sangria pels partits minoritaris. Jo la defenso en molts dels supòsits, però la veritat és que es donen unes paradoxes ridicules, de vegades.

En fi, més bipartidisme. En això ens anirem assemblant cada cop més als USA.

O dretes ràncies o centre-dretes. That's the question.

Petonets!

Adam

Gemma dijo...

Molt bo el comic! Jo tambe soc fan de la Mafalda, tinc un link posat al blog. Jo tambe estic una mica moixa, perque he votat en vot util i no a qui realment volia votar. A Lleida nomes es reparteixen 4 diputats, i mai ha sortit Iniciativa, aixi que no es plantejava la possibilitat de que sortis aquesta vegada tampoc... He votat per a que el PP no guanyi i alemnys aixo ha sortit be!

Xavi Menós dijo...

amica irenketa

doncs són els del pp que sempre els voten...

has escoltat aquest àudio... no té pèrdua...

http://www.cadenaser.com/actualidad/audios/radical-pp-insulta-francino-directo/csrcsrpor/20080310csrcsr_3/Aes/

diektronics dijo...

según el amigo Losantos esos 10 millones que han votado al PP son lo que no son la basura y el horror de España... es bueno estar informado, sí... gracias Fedeguico!

...

asco de tipo! de ver la libertad de expresión llega a tanto??? No se le puede demandar con unas mínimas posibilidades de ganar??? Ainx... menuda legislatura nos espera... :(

(por cierto, me encanta el link de Publico: "Losantos vomita")

MORK dijo...

Aqui otro que solo ha votado para que no salga el PP. Y es que lo siento pero como se puede ser catalan, y votar a un pratido... anticatalan??? oh my god.. Es triste pero solo he votado por eso, hace tiempo que perdi la fe en la politica..

Pedro dijo...

Bé, s'ha de tenir en compte que tant el PP com el PSOE tenen una base electoral de 8 milions de vots.

De tota manera fins si els resultats et semblen dolents pensa que la campanya li ha anat molt malament al PP, especialment en els debats.