12.7.06

Nits a BCN.


La calor apreta, aquest últim mes a BCN és replet de sortides nocturnes. En totes he estat acompanyada de gent que estimo i de la lluna!

El cap de setmana passat vam anar amb tota la família a escoltar música a la Pedrera. Fusió de músiques orientals al terrat de les xemeneies. Totalment recomanable i a molt bon preu! Els percusionistes ens van deixar amb la boca oberta. Amb la meva mare vam estar intentant retratar-nos en la foscor...je...quines coses! :)

Diumenge, fugida del pis on les temperatures pugen sense parar...creuem la meridiana i....oh! la lluna s'alinea amb els fanals!!! Preludi perfecte per un brownie amb aire acondicionat al Franky&Benny.

Ahir a la nit, amb la silvia&frank, la ruth i l'adam a la fantàstica casa Golferichs: música celta a l'aire lliure...el grups sonava realment molt bé....quan tocaven...quan parlaven més aviat els faltava "eloqüència"...je je


No sé si és les temperatures, o que estem a punt de marxar i això fa que intentem apurar al màxim les estones i per això posem poc peu a casa....potser també té a veure el fet que casa nostre s'assembli més a un magatzem que a una casa ^^...no se no se...és probable que als que heu marxat un temps a fora, o els que esteu a punt de marxar us hagi passat algo similar....carpe diem!

1 comentario:

Alex Guerrero dijo...

Hey, que bé t'ho passes aquest darrers dies. Aprofita. Aprofitem-ho. Que em fa l'espian que aquests yankees son una mica workaholics