11.7.06

"Estat de la qüestió".

Mhmm... estem a un mes i dos dies de marxar cap als USA. Com estàn les coses?

Tenim el pis que es mereix una declaració oficial de "zona catastròfica" i això et fa sentir "de pas" tota l'estona mentre penses que queda molt per fer encara!.


Per altra banda seguim a l'espera d'una resposta -que no arriba- de l'apartament d'Albany...ains!. No tenir aquesta confirmació ens fa estar a "l'espera", sense buscar res més però sense saber si hauriem d'estar buscant.


A més a més, hem pres la decisió d'anar al curs d'orientació a Indiana del 13 al 20 d'Agost. Ha estat una decisió dificil perque els preus del bitllet del Jotadós s'han disparat més del que creiem. Pros i contres, dos llistes de punts a favor i punts en contra, un munt de cafés amb el diego i una conversa molt útil, com sempre, amb la Marcela han fet decidir-me (eres un solete!!! :) el paseo fue perfecto!).


Amb els amics comencen els comiats. Amb els companys de la UAB ja tenim planejat un proper sopar pizzero ben regat per tal de batejar aquesta nova vida que ens comença! A badalona, amb l'Elisabet ens anem acomiadant poquet a poquet. Amb la família ens veiem més i ens fem més abraçades per carregar les bateries pels propers mesos.

I fem coses curioses com el rastrillo a casa el proper diumenge. Amics i amics d'amics vindràn a casa, hi haurà café, sucs i pastes per tothom!!! I esperem que hi hagi moltes compres! ¿eh? que si no, no sé què farem amb tots el mobles :)


Estat de la qüestió? de pas, a l'espera, de comiat i amb ganes de posar fil a l'agulla....un bon cocktail! ^^


1 comentario:

Anónimo dijo...

el sol viene contigo¡¡¡¡
y estará siempre en donde estés¡¡¡

la Marce