2.3.07

Shake baby shake!

Here we are again!

Des que van començar cap al desembre, ja he viscut 4 mini terratrèmols. El quart va ser ahir, i ha estat el més fort de tots, tot i que petitet al cap i a la fi!!!!. El tercer va ser fa una setmana i ens va pillar a classe. El més curiós de tot és la reacció de la gent. Estàvem unes 15 persones en un seminari quan tot va tremolar i les dues portes de la sala es van tancar de cop. Com la cosa dura uns dos o tres segons no és que et doni molt temps de res més! El graciós és que els que no estem acostumats encara, ens quedem amb cara de "Woooooowwwwwwww ha estat això un terratrèmol???? eh??? ho has sentit??? ostres!". Però els que ja porten una temporada per aquí ni s'immuten. Paren mentre dura el moviment analitzant -imagino- el nivell, rollo professional. I apa, quan acaba, un "com anava dient....." i a continuar la discussió. Va ser divertit veure com la classe continuava i només dos students miràvem a una banda i a l'altre amb cara de complicitat en plan "qui vol parlar d'earthquakes??? qui s'apunta???" :)

Però jo segueixo sent novata, així que m'haureu de perdonar que em repeteixi i que escrigui posts sobre terratrèmols com a mínim els propers 6 mesos!!!! El d'ahir va ser diferent. En ser més fort vaig poder notar com tota l'edifici es movia i d'aquesta manera adonar-me de quant flexibles són els edificis de fusta!!!! Per sort ahir estava amb el diego, així que un cop va parar ens vam posar a parlar tope emocionats! i és que es bo poder "compartir" els terratrèmols!!!

4 comentarios:

GatitoBonito dijo...

Suposo que si que és bo poder "compartir-los", bé, si més no a mi hem sembla boníssim que els pogueu explicar... ja m'entens...

GatitoBonito

Odalric dijo...

Esperem que el Big One trigui mooooolt a arribar.

Xavi Menós dijo...

jejejeejejeje.... no et repeteixes dona.. perquè sabem que estàs vivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

crístian dijo...

Ai, quina gràcia! Terratrèmols i tot. És ben bé que en aquest país tenen de tot...

Un petoooooo!