24.6.07

HAPPY PRIDE Y`ALL! (sorpresa freaky cap al final del post!)


El regreso a California no podía haber ido mejor! En los últimos días he/hemos aprovechado el tiempo totally: he descubierto las playas de SF (playas!!!! mañana pongo las fotos), he visitado nuevos rincones de la ciudad y hoy: el mayor evento del año: SAN FRANCISCO'S PRIDE PARADE! Se trata de uno de los eventos más importantes de los USA y obviamente el mayor en SF! La marcha discurre cada año por Market Street hasta llegar al Civic Center (donde están todos los edificios gubernamentales), y forma parte de un programa de actividades que duran todo el fin de semana.

La parade comença tradicionalment cap a les 10:30. El nen i jo hem arribat cap aquesta hora a Powell (en ple financial district, una de les zones més actives de la ciutat en dia laborable i una zona fantasma els caps de setmana).



Hem trobat un FAN-TA-BU-LOS lloc davant de tot (perquè som aixins!) just davant de l'encreuament històric de Market amb Ellis, i ens hem quedat ballant sense moure'ns d'allà durant 4h!!!!! :P


Els Altoid's Boys han fet que hem despertés després d'unes hores sota el sol!!!!!


La parade es típicamente americana: puedes ver marchando codo con codo a evangelistas, casas comerciales como Macy's o los caramelos Altoids, junto con senadores, actores, la asociación de osos de SF, fetish, drags i proud grandma's of a gay.... para muestra aquí van algunos botones:

MAYOR GAVIN NEWSOM: el alcalde de la ciudad, con su glamour, sus liftings y su supuesta adicción al sexo y las drogas es perfecto para esta ciudad y para este día (por lo del sexo y el liftin...no por las drogas, eh?)!


Mireu-lo! és com un actor de teleserie si o no? m'encanta!!! te un no se qué..jeje

EL COWBOY: l'he vist i m'he dit: yeeeehaaaaaaaaaaaa! noi, no se però he vist més cossos espectaculars avui que en toooota la meva vida (Broadback Mountain va fer mol mal a aquest pais :P ):


BAD GUYS: nois, en aquesta cantonada amb Ellis sempre et trobes a algun predicador d'aquests de "El món s'acaba, penedeix-te de toooot" .... no els acabo d'entendre jo ho veig més com "El món s'acaba: fes tot el que no hagis fet!" o "El món s'acaba: què faig aquí?". Sigui com sigui, si normalment aquestes " ànimes caritatives" es dediquen a donar la tabarra, avui el dia els hi era massa temptador. Menys mal que els teníem just a l'altra banda del carrer!!!!

ELS MILLORS: Aquí LA sorpresa que jo m'he endut durant la parade....això no se li fa a una freaky teleaddicta com jo:

...quan l'hem vist hem començat a cridar com bojos, aquí a la foto Mr. George Takei (el pare de Hero, Mr Sulu,..) està saludant al diego :P ... després d'això s'ha posat a ballar Macarena amb els del seu camió tot per nosaltres!!!! He decidit que adoro aquest home! és freaky!.

Altres que per mi han estat els millors són:

LA MILLOR:


IKEA'S PRIDE: tots sabiem d'on sortien aquestes plomes...


TRUE COLORS:


JESUS LOVE: aquesta dedicada al Diego que li agraden aquests contrasts!


BARBIE'S SUPORT GROUP: què més puc afegir? tenien vestits per a totes les talles!!!


CHEERLEADING THE PRIDE!: fantàstics!


OOOPS I DID IT AGAIN!: la sammarreta d'ell diu "I fuck nuns"... :P


Intentaré recordar com fer un badge amb totes les fotos que he fet, de mentres crec que aquest és un graaaaaaaan resum :)

LOVE YOU ALL!!!!!!!!!!!


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Jajaja, que bo: a la de NY també hi havia Altoïd boy's, que em van donar caramelets. Que guay, la d'aquí va ser xulíssima, però veig que la de SF també va ser antològica!

Vull venir a Califòrnia, però no tengo dineroooo... Snif. Què faig, truco a la Carol i li demano un aumento de sueldo?

idp dijo...

siiii vine vine!!!! aquí sempre tindràs casa!!! :)

Xavi Menós dijo...

escolta... el resum immillorable... pero potser falta una foto on et veiem a tu no???

idp dijo...

jeje és el que passa quan tu portes la càmara! smuacks!